Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentfacebooklikeandshare has a deprecated constructor in /home/ninoslav/public_html/plugins/content/facebooklikeandshare/facebooklikeandshare.php on line 45

Kraljevski feeder komplet za najveća iskušenja

Browning King Feeder Ultra Distance Power (4,20 m/160 g) najjači je i najduži štap iz nove King Feeder serije koja obuhvaća čak deset različitih feedera. Namijenjen je prije svega dalekom i preciznom zabacivanju teških hranilica, kako na jezerima tako i na velikim i jakim rijekama. Iako impresivne snage, pa i brzine, Ultra Distance Power Feeder nije grub niti krut štap, tako da njime bez problema možete loviti i relativno tankim predvezima krupne ribe, čak i u jačoj riječnoj struji. Pored svega treba naglasiti da je vrlo ugodan za rukovanje, budući da ima sjajan balans, a sa svojih 399 g težine spada u lakše štapove ovog tipa. Kao i većina dugih feedera i on je trodijelni, dolazi u kompletu sa tri različita promjenjiva vrha (1,5 oz, 2,5 oz i 4 oz), a transportna dužina mu je 1,46 m. Cijena King Ultra Distance Power Feedera je 1524,00 kn. Takvom štapu svakako treba i odgovarajuća rola, a Browning Black Viper MK850 FD kao da je rađena za njega.

Osnovna namjena joj je upravo ribolov snažnim feederom na velikim distancama. Robusna i čvrsta, prijenosnog omjera 5,5:1, ova rola jednim okretom ručice povuče čak 105 cm najlona. Dobro je izbalansirana, ima osam kugličnih ležajeva, miran i siguran rad, odlično slaže najlon, a kočnica joj je vrlo precizna i pouzdana. Sa Black Viper MK850 FD rolom dobivate dvije iste duge i plitke perforirane aluminijske špule čiji je kapacitet 300 m najlona promjera 0,16 mm. Ova kvalitetna i predivno dizajnirana rola teška je 430 grama, a košta 986,00 kn. I King Feeder Ultra Distance Power i rolu Black Viper MK850 FD možete pogledati i kupiti, kao i ostale Browning proizvode, u dućanu Pescatore, Ljubljanica 13, 10000 Zagreb.